loading

Podjetje Adria Plus d. o. o., je bilo pred 10 leti  ustanovljeno s strani družbe Adria Mobil d. o. o., z namenom, da v njegovem okviru razvija nove projekte. Avtohiša Adria s prodajno servisnim centrom v Novem mestu pokriva prodajo in servisiranje osebnih OPEL na celotnem področju JV Slovenije. Avtohiša Adria je eden vodilnih prodajalcev in serviserjev novih ter rabljenih vozil na svojem področju. 

VODSTVO: Matjaž Strašek,  Telefon: 07 39 35 310, E-pošta: matjaz.strasek@adria-plus.si
Vizija

Krepili bomo avtomobilsko dejavnost: servisno in prodajno dejavnost za vozila blagovne znamke OPEL na območju JV Slovenije ter rabljenih vozil. V kombinaciji s poslanstvom in Adrio Mobil si utrjujemo razvoj in konkurenčno prednost, naš cilj pa je biti najboljši v svoji dejavnosti.


Vrednote
V družbi Adria Plus d. o. o., spoštujemo naše stranke s sodelavci smo velika družina. Smo spoštljivi, odgovorni, samokritični, zavzeti in pripadni podjetju, skupini Adria in blagovnim znamkam, ki jih zastopamo. Kupci  nam zaupajo-želimo, da nam zaupate tudi vi. Zastavljene cilje lahko uresničimo le s kakovostnimi in predanimi ljudmi, zato veliko vlagamo v znanje in zadovoljstvo zaposlenih. Dober tim je ključ do uspeha! 

 

Na vrh