loading

To pozornost si zaslužite tako vi kot tudi vsak Opel!

Opel higienska obravnava vozila.

Naj vaše vozilo v izbranem Opel servisu pregledamo in naredimo higienski tretma. V upanju, da preprečimo širjenje virusa, kot tudi ohranimo zdravje vas, naših strank, in zaposlenih, smo v Opel servisih uvedli dodatne postopke.

Mnogo ljudi je sicer moralo ostati doma, vendar vsi vemo, da so hkrati v mnogih primerih vozila še kako potrebna. V tem obdobju je mobilnost morda še posebej pomembna. Opel je zavezan zdravju svojih kupcev in zaposlenih, zato da zagotovi varno vožnjo. V ta namen smo pri sprejemu/predaji vozila kot tudi popravilu uvedli še dodatne postopke izolacije, zadrževanja in higiene (vključno z dezinfekcijo) poleg prekrivanja izpostavljenih površin vašega vozila *

V trenutnih razmerah je Oplov program myDigitalService zelo priročna rešitev, saj vam tako na servis ni treba čakati. Tudi v času vaše odsotnosti na vašem vozilu pregledamo več kot 30 kontrolnih točk. Z Opel storitvijo myDigitalService vas servisni svetovalec sproti obvešča o stanju vašega vozila in vam celo pošilja videoposnetke o potrebnih popravilih, kar si lahko priročno ogledate in odobrite takoj na spletu.

* Našteti ukrepi/postopki so zgolj informativne narave in veljajo za sodelujoče Oplove servisne delavnice. Za podrobnosti o posameznih storitvah in glede izolacije, zadrževanja in higienskih ukrepov (vključno z dezinfekcijo) se obrnite na Opel servis.

NAROČITE ZDAJ

ZAGOTAVLJANJE HIGIENE ZA OPLE

Da bi kar se da uspešno preprečili širjenje virusa ter poskrbeli za zdravje strank in zaposlenih, so Oplovi servisi uvedli različne postopke.

Veliko nas je moralo ostati doma, a vseeno potrebujemo vozila, saj je lahko v tem času mobilnost še posebej pomembna. V skladu s trenutnimi razmerami so Oplovi servisi uvedli različne postopke za zagotavljanje izolacije, omejevanja in higiene (vključno z razkuževanjem)*, tako pri primopredaji vozila kot pri popravilu avtomobila.

*Navedeni ukrepi/postopki so samo za informacijo in veljajo pri sodelujočih Oplovih servisih. Glede podrobnosti pri posameznih storitvah ter ukrepov izolacije, omejevanja in higiene (vključno z razkuževanjem) se obrnite na izbrani Oplov servis.

Na vrh